Hel!O mY DarLing!

Jumaat, 3 Mei 2013

Surat Cinta Untuk Di sana
            Berita yg x best didengar utk anda...Cerpen Larissa mungkin akan lambat siapnya atau sy akn buang terus dari blog...bckup dlm lptop nan ado...Bckup dlm pndrife memang dah x boleh pakai..dah cuba nk selamatkan tp memang x boleh... kalau buat pun saya perlu mulakan balik dari pnamat sedutan di dlm blog.. tp slera nk siapkan dah 'yilek' buat masa ni....MPWUMM? mujurlah sy smpan copy...tp tetap hlang 1 bab sbab sy x save smula dlm laptop. Mood tngah down skarang ini...sedih2...tp nk buat cam gena, dah tak dak rezeki..
        
            Kalau sy terlintas nk menyambung cerita Larissa mungkin saya akan buat...awak semua boleh bg cdangan ending yg mcm mn yang dimahukan...(tp x jnji oqey).. Sjujurnya cerita itu yang asal penamatnya adalah penamat yang saya suka..:)
          
           MPWUMM? Sy x ralat sangat sebab hilangnya tidaklah banyak..tetapi tetap sedih sebab byk aksi ‘berperang’ Yuyu n Hasif kat dlm tu.. Hari ini nak rehat, x mau fikir sangat.. esok kalau rajin, kalau sempat saya post nxt n3 MPWUMM?...tata titi tutu....1 ulasan:

Baca sUdah, benCi, gEraM, sUka pUn sUdah. CeRajiNkaN TanGan, MeNgOmeN siKit :)